free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Thandie Newton nem szeretne szilikonmelleket

Borsa         Címkék: család, plasztika, szilikon, színésznő, thandienewton 2 hozzászólás

Thandie Newton két kislány anyukája, akik szeretik nézni, amikor csillogó ruhakölteményekbe öltözik. A színésznő épp miattuk nem akar plasztikáztatni.

Thandie Newton köszöni, de nem kér a plasztikai műtétekből. A 36 éves zimbabwei származású színésznő két kislány - a nyolcéves Ripley és a négyéves Nico - anyukája, s éppen ez a legfőbb oka annak, hogy nem vágyik például szilikonkeblekre. "Hihetetlen, hogy mennyire szeretem a gyerekeimet. Mindkettejüket kihordtam és magam tápláltam. Amikor olyan nőket látok, akiknek mellnagyobbításuk volt, felteszem a kérdést: "Hogyan tudják táplálni a gyermekeiket?"

www.soundoffcolumn.com

Thandie elmondta azt is, hogy nagyon szeret neves divattervezők kreációiba öltözni és fényes partikra, díjátadókra járni. "Nem vásárolok túl sokat, de amikor megteszem, az nagyon jó érzés" - jegyezte meg. "A lányaim figyelik, amikor felöltözöm, és azt mondogatják: "Csinos vagy mama!", és hasonlókat. A gyerekek számára ilyennek tűnik a hírnév. Azt hiszik csupa varázslat és ragyogás, pedig valójában nagyon kemény munka."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés