free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

2012-ben visszatérhet a Trabant

Borsa         Címkék: autó, elektromos, német, tárgy, trabant 2 hozzászólás

2012-ben korszerű elektromos autóként térhet vissza az utakra a Trabant. A kelet-német kultjármű igazi rajongói azonban nem biztos, hogy fognak vásárolni belőle.

A Trabant gyártását 1991-ben beszüntették, ám az ikonikus kelet-német járgány pár éven belül visszatérhet az utakra, persze megújult formában. Az egykori füstöt okádó tragacs korszerű változata a Trabant nT környezetbarát elektronikus autó, napelemes tetővel. "Úgy gondoljuk, hogy azoknak a vezetőknek lesz vonzó, akik valami fenntarthatóra és stílusosra vágynak" - mondta Daniel Stiegler, az új Trabantot tervező Herpa Miniaturemodelle szóvivője.

Az alapjáraton autómodellek gyártásával foglalkozó bajor Herpa vállalat két évvel ezelőtt vásárolta meg a Trabant jogait, méghozzá abból a célból, hogy az IndiKar cég bevonásával létrehozzák a kultautó életnagyságú és működőképes, modernizált változatát. Ronald Gerschewski, az IndiKar ügyvezető igazgatója a német sajtónak úgy nyilatkozott, elképzelhető, hogy a Trabant nT 2012-ben megjelenhet az utakon, ám ehhez még befektetőket kell találniuk.

www.designboom.com

"Ez egy szuper ötlet, de nem vagyok biztos benne, hogy vásárolnék egyet. A Trabant részben azért számít kultikusnak, mert már nem gyártják. Az elektromos változat sosem érhet fel az eredeti nyújtotta életérzéssel" - jegyezte meg Daniel Pohl, a Trabant und Ostfahrzeugfreunde nevű Trabi-fanklub tagja.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés