free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dita von Teese vonzódik a tojástartókhoz

Borsa         Címkék: ditavonteese, divat, ruha, tárgy, tojástartó 0 hozzászólás

Dita von Teese tojástartókat gyűjt, kedvencei a viktoriánus darabok. Ennél azonban van egy különösebb gyűjtőszenvedélye is.

Dita von Teese odavan a tojástartókért. Annyira, hogy nem csupán gyűjti őket, de utazásai során azokat, amelyek valamilyen okból nem lehetnek az övéi, mindenképp lefotózza. A képeket Twitter-oldalán is közölte, és kommentárként a következőt fűzte hozzá: "Talán nem tudtok mindannyian a tojástartók iránt érzett elragadtatásomról. Gyűjtöm őket, kedvenceim a viktoriánus stílusú darabok. Ez a reggeli elfogyasztásának legelegánsabb módja, nem?" A 36 éves glamúrmodell elárulta azt is, hogy szereti az Air France légitársaságot, ugyanis a repülőutakon a lágytojást nagyon csinos tojástartókban szolgálják fel, gusztusos kis pirítós társaságában.

kleinezeitung.at

Dita egyébként nem csupán a tojástartók iránt érez bizarr vonzalmat, hanem a tradicionális alpesi népviselet, a dirndl ruha iránt is. Nem csupán nézegetni vagy gyűjteni, de viselni is szereti ezt a fajta öltözéket. "Megszállott vagyok, nem tudom leállítani magam. Dobhatom ki az összes többi ruhámat."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés