free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk válltöméssel

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 25 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Bizony, ha kicsit más körítéssel is, de visszatér a dicső '80-as évek divatja, a válltömés legalábbis biztosan. Viselni ezt is sokféleképp lehet, alanyunk fényes zakója nekünk kifejezetten tetszik, főleg így, farmerral-papuccsal. A mell alatt elvarrt fehér ing jó választás, a táska barnája pedig, ha máshonnan nem is, a hajkoronáról biztosan visszakacsint. Laza és elegáns egyszerre – tőlünk jár a piros pont.Igen, kétségkívül utánafordul az ember – hogy mi okból, az más kérdés. Nyilván nagyon extravagáns a gönc, eklektikus, kicsit pökhendi és nagyvilági egyszerre, akár hanyatt is eshetnék ettől a bátorságtól meg eredetiségtől, de nem tesszük. Mert nem tetszik. Nem jön be az arany karóra plusz kistáska a sportos "alsóneműkkel" és a gigantikus, állatmintás sállal – bár a feltűrt ujjú zakó tényleg jó darab. Kár a többiért.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés