free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Robin Williams eljátszaná Susan Boyle-t

Borsa         Címkék: film, robinwilliams, susanboyle, szerep, színész 0 hozzászólás

Elképzelhető, hogy film készül Susan Boyle életéből. Robin Williams pedig szíves örömest öltene újból női ruhát a filmvásznon, a skót asszony szerepében.

Azt rebesgetik, hogy megfilmesítik Susan Boyle életét. A középkorú skót asszony szerepére - aki idén tavasszal néhány nap alatt jutott a totális ismeretlenségből a világhírnévig, miután a Britain's Got Talent című tehetségkutató műsor válogatóján elénekelte az I Dreamed a Dream című dalt - már egy önként jelentkező filmsztár is akadt, Robbie Williams személyében. "Azt gondolom, hogy ő hihetetlen. Amikor a Britain's Got Talent-ben énekelt, az rendkívüli volt. Inspiráló. Sokkolt, amikor elkezdett énekelni" - nyilatkozta Williams. A színész, aki először az 1993-as Mrs. Doubtfire című filmben volt látható női ruhában, állítólag már el is kezdte begyakorolni Boyle sajátos arcmimikáját.

http://cm1.theinsider.com, http://hawaiisfashionforum.honadvblogs.com

A brit Guardian magazin újságírói azonban Williams helyett inkább egy nőt látnának szívesen Susan Boyle megformálójaként. A szerepre legalkalmasabb színésznőket találgatva felmerült Imelda Staunton, Kathy Bates, sőt Sally Field neve is, ám végül arra jutottak, hogy a legmegfelelőbb választás Meryl Streep lenne.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés