free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk sortban

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, sort, utcánláttuk 44 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Tán egyetértünk, de ilyesféle összeállítást tényleg csak akkor vállaljon be az ember, ha mutogatni való teste is van hozzá. Szerintünk alanyunk ez a kategória, úgyhogy mi ezúton is kalapot emelünk. A naci nagyon jól néz ki, naná, bitang jól is áll, a hozzá választott trikó és szemrevaló fekete szandi szintén mutatós, és szép egészet ad ki. Egyszerű cucc, jó csaj, jó ízlés. Több se kell.Ez a fölső nekünk nem az esetünk, de más attól még simán szeretheti, ezzel nincs baj. A ráaggatott fehér gyöngysor szerintünk teljességgel felesleges volt, de még erre sem húznánk a szánkat. Hanem a színes, rikító titokzokni a fehér tornacipő alatt… az fáj. Az tönkretett maga körül mindent. Egyszerűen nem értjük: miért kell ilyen ostoba hibákkal szétbarmolni a külsőt? Szomorúak vagyunk. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés