free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Monica Bellucci edzés helyett feketét hord

Borsa         Címkék: film, monicabellucci, szépség, színésznő, test 2 hozzászólás

Monica Bellucci nem jár ugyan edzeni, de ha egy szerep kedvéért szükség van rá, le tud fogyni. Viszont jobban szereti azokat a szerepeket, amelyekhez híznia kell.

Monica Bellucci saját bevallása szerint túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy edzéssel töltse az idejét. Épp ezért öltözködési trükkökkel fedi el kevésbé tökéletes testrészeit. "Edzésre járni lehetetlenség az én életmódom mellett. Keljek fel hajnali ötkor edzeni, hogy hatra odaérjek a filmforgatásra? Lehetetlenség! Ezért ahelyett, hogy edzenék, inkább feketében járok. Sokkal praktikusabb és sokkal szórakoztatóbb is" - magyarázta a 44 éves filmcsillag. "Ha olyan szerepet kapok, amihez fogynom kell, meg tudom tenni. Húst eszem, halat és zöldségeket és rögtön veszítek a súlyomból. De néha olyan szerepet is kapok, amihez viszont híznom kell, és be kell valljam, azt jobban szeretem."

fanimages.com

Monica a brit You magazinnak adott interjújában elmondta azt is, hogy nincsenek különösebb szépségtippjei, szerinte ugyanis csupán az a fontos, hogy fogadjuk el a hibáinkat és legyünk békében a külsőnkkel. "Belülről kell jönnie. Ha nem érzed jól magad a bőrödben, nem tudsz jól kinézni. Ez nem csupán a lányokra vonatkozik, de az érett nőkre is, akik mögött  már élettapasztalat áll."

Mindehhez a magunk részéről csupán csak annyi megjegyzést fűznénk, hogy azért ő is igencsak az a kategória, aki könnyen beszél…LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés