free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az eredetiség létfontosságú a divatban

Borsa         Címkék: divat, pénz, tervező, válság, versace 0 hozzászólás

Donatella Versace úgy véli, az öncélú kreativitás sehová sem vezet, viszont minden eddiginél radikálisabb ötleteket kell megvalósítani a divatban. A válság miatt.

Donatella Versace szerint a mai fiatal divattervezők sokkal jobban képzettek, mint amilyen ő volt, hiszen jobb iskolákban tanulhatnak és több elsajátítható anyag áll rendelkezésükre. "A divatvilág manapság nagyon más, mint amikor én indultam. Természetesen a tervezők is képzettebbek. Rengeteg anyag áll rendelkezésükre, amiből tanulhatnak" - mondta az 54 éves Donatella. "Bizonyos értelemben ez magabiztosabbá teszi őket. Azt gondolom, hogy annyi mindent kipróbáltak már, hogy a tervezőknek sokkal kreatívabbnak kell lenniük, ugyanakkor éberebbeknek. Két lábbal a földön kell állniuk, ugyanis az öncélú kreativitás sehová sem vezet."

awfanzine.com

A divattervezőnő mindenek felett értékeli az eredetiséget, különösen most, a gazdasági világválság idején. "Mindig is különösen fontos volt, ma pedig még inkább az, amikor ennyire nehéz gazdasági körülmények között találtuk magunkat." Versace szerint most van itt az ideje minden eddiginél radikálisabb ötleteket megvalósítani. "Létfontosságú, hogy valami különlegességgel tudjuk felkelteni a fogyasztók figyelmét."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés