free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: párducmintás ruhadarabok

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, párducminta, ruha, trend 9 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal hordható párducmintás ruhadarabokat kerestünk.

Mióta a párducminta bő két évvel ezelőtt visszatért a divatba, sokan azóta reménykednek mielőbbi eltűnésében… Ahelyett azonban, hogy eltűnne, az idei őszi-téli szezon egyik vezető trendje lesz, így az eddigieknél is markánsabban, és minden bizonnyal az utcai divatban is kikerülhetetlenül lesz jelen. A fanyalgással tehát nem sokat érünk, marad az, hogy vagy a magunk részéről nem veszünk fel ilyesmit, a párducmintás cuccokat viselő nőtársak látványát pedig jobb híján megszokjuk, vagy ha szeretnénk és tudjuk is viselni - mert arról ne feledkezzünk meg, hogy ezt bizony tényleg tudni kell -, akkor minél hordhatóbb és ízlésesebb darabokat választunk. A mai cucckeresőben ilyeneket igyekeztünk találni.

Mielőtt azonban belekezdenénk a modellek bemutatásába, szögezzük le a főszabályt, nevezetesen, hogy ha párducmintás ruhadarabot viselünk - lehetőleg egyszerre csak egyet -, akkor az az öltözékünk főszereplője, amihez a többi rajtunk lévő holmit igazítanunk kell. Válasszunk hozzá ezért visszafogott, egyszínű, árnyalatában harmonizáló, egyszerűbb szabású cuccokat! Higgyétek el, egy párducmintás holmi önmagában is elég feltűnő, nincs szükség a további fokozásra, ugyanis úgy már valóban soknak hat.

Aki hétköznapokban viselhető párducmintás cuccokat keres, annak érdemes körülnéznie valamelyik Bershka üzletben, a spanyol márka tervezői ugyanis elég rendesen rákaptak a mintára, és jó néhány változattal előálltak. Ezek közül való a képen látható ingruha, amelynek esetében a párducmintát szürke-feketére "fordították le". Ez a színvilág nem csupán hogy divatos az aktuális szezonban, de konszolidáltabbá is teszi magát a mintát. Mivel rövid ingruháról van szó - és mert az időjárás is ezt indokolja -, cica- vagy egyenes szárú nadrággal célszerű viselni. Felülre elbír egy könnyű blézert, de akár motorosdzsekit is. Amikor hidegebb lesz, akkor is hordhatjátok, ha alávesztek egy szürke vagy fekete garbót.A Bershkában találtuk ezt a szintén szürke-fekete párducmintás, vékony, őszi kardigánt. Karakteres, de nem hivalkodó darab, amely bármely nadrágfazonhoz, sőt akár szoknyához is passzol, persze csak azokhoz, amelyek színben harmonizálnak vele. Viselhetitek magában, toppal, de alávehettek akár egy sima, fehér - esetleg fekete - inget vagy blúzt is. Utóbbi változatban akár irodába is bevállalható.
Árak:
Ingruha: 6995 forint
Kardigán: 6995 forint

A hazánkban saját üzlettel nemrégiben megjelent, dán Vero Moda kínálatából való ez  a nyolcvanas évek stílusában készült, bő, denevérujjú blúz. A modell nyakrésze ízléstől, illetve a becélzott alkalomtól függően a szalaggal állítható a zárt nyakútól a laza, vállról lecsúszóig. Szabásának köszönhetően nem csak a kifejezetten vékonyaknak áll jól, hiszen némi pocit vagy épp az úszógumikat jótékonyan elrejti. Alulra szűk vagy egyenes szárú nadrágot ajánlanánk hozzá, a bő szárúakkal ugyanis jóval nagyobb darabnak mutat, mint amekkorák a valóságban vagyunk. A képen láthatón kívül kapható barnás árnyalatban is.

Következő választottunk egy alkalmibb stílusú, áttetsző, muszlin felsőrész a Zarából, a kismama-fazon elkötelezett híveinek. A párducmintát itt a fekete csíkok törik meg elegánsan. A modell kiválóan illik akár kosztümhöz is, akár simán nadrághoz, ám nadrágfazon tekintetében - a fentebb már említett okból - ez esetben is kerülendő a bő szárú.Szintén a Zarában akasztottuk le a képen látható ruhát, amely bizonyíték arra, hogy egy rövid, párducmintás ruha sem feltétlenül közönséges, sőt. Ennek a modellnek ugyanis sokkal inkább a rózsaszínnel finoman átszőtt kék színe adja meg a karakterét, a párducminta pedig készségesen alkalmazkodik, s éppen ez teszi rafinálttá az összegészt.
Árak:
Denevérujjú felső: 7490 forint
Csíkos felső: 8995 forint
Ruha: 9995 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés