free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Anne Hathaway Chanel-függő

Borsa         Címkék: annehathaway, chanel, divat, parfüm, színésznő 0 hozzászólás

Anne Hathaway imádja a Chanelt. A hétköznapokban azonban inkább egy híres kolléganője öltözködési stílusát tartja követendőnek.

Anne Hathaway irracionális mértékben odavan a Chanel divatház termékeiért. "Ha meglátok egy ruhát, ami nem is annyira tetszik, de meghallom, hogy Chanel, azonnal meg kell vennem" - mondta. A 26 éves színésznő elárulta azt is, hogy ha hétköznapi öltözködésről van szó, azt a lazább irányvonalat részesíti előnyben, amelyet Kate Winslet is követ. "Nem a stílusáról ismert, de én szeretem, ahogy Kate Winslet öltözködik. Mindig a földön jár, ám mégis igazán csinos. Mindemellett természetesen csodálatos színésznő" - dicsérte nyíltan kolléganőjét Hathaway a brit New magazinban tett nyilatkozatában.

annehathaway.us

Anne, aki aktuálisan a Lancome Magnifique illatának reklámarca is, beszélt az első parfümökkel kapcsolatos katasztrofális kísérletéről is: "Emlékszem, tizenkét éves koromban kaptam meg az első illatomat. Egy barack illatú spray volt, és amikor ennyire fiatal vagy, nem igazán érted a 'kevesebb több' elvét." A színésznő - jó reklámarchoz méltóan - elmondta azt is, hogy jelenleg a Lancome Magnifique az egyik kedvenc parfümje. "Szeretem a friss rózsák illatát."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés