free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dakota Fanning Smaragdvárosba megy

Borsa         Címkék: dakotafanning, film, folytatás, mozi, óz 0 hozzászólás

Az Óz a csodák csodája filmes folytatásában Dorothy unokájának kalandjait követhetjük majd. A kislány azonban egyáltalán nem hasonlít a nagymamájára.

Hollywoodban elkészítik az Óz, a csodák csodája című, 1939-es filmklasszikus folytatását. A film főhősnője Dorothy unokája, akit minden valószínűség szerint a tizenöt éves Dakota Fanning alakít majd. A karakter a filmkészítők szerint egyáltalán nem hasonlít majd nagymamájára. "Dorothy egy furcsa helyre csöppent, gyámoltalan, éneklő kislány. Az ő (mármint Dakota) karaktere ezzel szemben sokkal inkább az Alien filmek Ripley-jéhez áll közel" - árulta el Todd MCFarlane, a film társproducere.

www.imdb.com, foxsearchlight.com

Nem ez lesz egyébként az Óz a csodák csodája első filmes folytatása, hiszen 1985-ben készült már egy mozi, a Visszatérés Óz földjére, amelynek forgatókönyve - az eredeti mű szerzője - L. Frank Baum Óz csodálatos földje és az Ozma, Óz hercegnője című könyvei alapján készült. Azt, hogy az újabb folytatás forgatókönyve már egy meglévő mű alapján íródik vagy teljesen új sztorira számíthatunk, egyelőre nem árulták el. A filmet várhatóan jövőre mutatják be.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés