free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rövidnadrágban

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, rövidnadrág, utcánláttuk 27 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nekünk első ránézésre annyira nem volt meggyőző, aztán nézegettük egy darabig, és nagyon a helyén van minden. Főleg a színharmónia – az igazán pedáns műgondról tanúskodik. A homokszínek, a sötétebb és világosabb barnák… egy okosan összeválogatott, ízléses szett ez. Az öv szépen kiemeli a derekat, a nadrág pedig nagyon csinos. Ha jobban belegondolunk, munkahelyre ideális – és még szép is.Nézzük elsőként a nadrágot. Látni, sőt érezni, hogy bevág. A feltűnően "márványkoptatott", kőmosott farmer nekünk ilyen dózisban már kiveri a biztosítékot, a hossza pedig nagyon előnytelen. A melegítőfölső ezzel a papuccsal kifejezetten kínos, a hozzá választott, feltűnő arany karóra pedig már kommentárt sem kíván. Vagy csinosabbra, vagy sportosabbra hangolni – nem olyan nagy feladat ez.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés