free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk hosszított fazonú ingben

Borsa         Címkék: divat, igen, ing, ízlés, utcánláttuk 23 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Harmonikus őszi szerelés, a langymeleg szeptemberre ideális összeállítás. Szerettük ezt a háromnegyedes ujjú, nyakban "nyitott" mintás inget, nem túl feltűnő darab, de kifejezetten csinos, és a visszafogott leggings plusz topán páros mellé is jó választásnak tűnik. Se a színes ékszert, sem pedig a barna táskát nem érezzük zavarónak, nekünk egyben van a szerelés: kicsit búsborongós, de igazán csajos őszi gönc.Tapintható a diszharmónia, és magunk sem tudunk épkézláb választ adni arra, vajon miért kéredzkedik egy fekete-fehér, mintás ing fölé színes, kockás sál, továbbá a fekete, térd alá érő harisnya alá miért kell még virágmintás neccharisnyát is húzni, vagy legalábbis megmutatni miért szükséges. A vadság sem üt akkorát, ha mellőzi az elemi szabályokat az öltözék, sőt: a szedett-vetettség érzése az első, ami beugrik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés