free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Anna Paquin szerint a divat

Borsa         Címkék: annapaquin, divat, öltözködés, sorozat, színésznő 2 hozzászólás

Anna Paquin bevállalta, hogy megváltoztassák a haj- és bőrszínét. Azt viszont ki nem állhatja, ha a nők nem a testalkatuknak megfelelően öltözködnek.

Anna Paquin azok helyett a nők helyett is rosszul érzi magát, akik nem a testalkatuknak megfelelően öltözködnek. A színésznő szerint a nőkre a divat olyan komoly nyomást gyakorol, hogy emiatt gyakran hordanak olyan ruhákat, amelyek egyáltalán nem illenek hozzájuk. "Néhány nőnek nagyon vékony és fiús teste van, de a legtöbbünknek nem. A divatnak az lenne a dolga, hogy megtaláld azokat a ruhákat, melyek jól állnak. Néha legszívesebben azt mondanám: Tudod mit? Ez nem te vagy. Semmi gond nincs a testeddel. Csak ezt elméletben nem egy testre szabták, vagy legalábbis nem egy valódi nő testére."

http://truebloodnet.com

A 27 éves Paquin a True Blood című vámpíros tévésorozat kedvéért drasztikus külső változásokon ment keresztül. A haját szőkére festették, a bőrszínét pedig festékszórós eljárással változtatták meg. "Van egy hölgy, aki hetente egyszer eljött a házamba azért, hogy lefújjon." Persze azért a testmozgást a színésznő sem úszhatja meg: "A munkám miatt kis méretű jelmezeket kell viselnem, vagy épp állandóan meztelenül kell lennem, épp ezért hajlok arra, hogy többet eddzek."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés