free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk farmerkékben

Borsa         Címkék: divat, farmerkék, igen, nem, utcánláttuk 48 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Tudjuk, nem ildomos azonnal a negatívumokkal indítani, de a feliratos, böszme oldschool táskát mi helyből leoperálnánk a szettről, és valami gyöngédebb-csajosabbra cserélnénk. A buggyos ülepű, szűk szárú kötős naci azonban kifejezetten tetszik, a kékje nagyon élénk és feltűnő, valamint igazán mutatós mellé a fehér zakó és a nyakat körbeölelő fekete sál. Laza, kényelmes darabok, egy csipetnyi tengerészfílinggel.A szándékok dicséretesek, abszolút érezni az igyekezetet, de a megvalósításnál kisiklott a terv. A nadrág kifejezetten nem áll jól – ha pedig magas sarkú cipellőre esett a választás, akkor kár ilyen karnyi vastagságú felhajtást eszközölni. A piros cipő-piros felsőrész hiába oké, ha azt egyetlen darab, jelesül a nem túl mutatós, világos farmerdzseki elrontja, ami sehogy sem akar összebékélni a többiekkel. Sebaj, majd legközelebb.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés