free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Visszaszorultak a fekete modellek

Borsa         Címkék: divat, modell, naomicampbell, trend, válság 0 hozzászólás

A fekete bőrű modellek újabban jóval kevésbé népszerűek a divatvilágban, mint korábban. Naomi Campbell ennek okát a válságban látja.

Naomi Campbell úgy érzi, a válság miatt kevesebb munkát kapnak a fekete bőrű modellek. A szupermodell szerint a reklámozók húzódoznak attól, hogy etnikai kisebbséghez tartozó, fekete lányokkal dolgozzanak kampányaikban. Nem mernek kockázatot vállalni, ugyanis félnek attól, hogy csökkennek az eladásaik. "Ebben az évben visszatértünk az út elejére, melyen korábban haladtunk. Nem látok fekete nőket vagy más kisebbséghez tartozót egyetlen nagy reklámkampányban sem" - nyilatkozta a modell a brit Telegraph-nak.

Tavaly némileg még más volt a helyzet, elég csak arra gondolni, hogy az olasz Vogue egy speciálisan a fekete nők előtt tisztelgő számmal jelent meg, melyben természetesen Naomi Campbell is szerepelt. "Annyit elértünk, hogy beszéltek rólunk, de sajnos most ugyanott vagyunk, ahol azelőtt. A recesszió keltette pánikban nem merik vállalni, hogy színes bőrű lányt alkalmazzanak a kampányaikban."

http://en.ce.cn

Bruce Oldfield angol divattervező egyetért Naomival: "Abszolút igaz, hogy a fekete modellek nem olyan népszerűek a reklámügynökségeknél és a címlapokon, mint a fehér bőrű lányok."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés