free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A hinduk aggódnak Keanu Reeves új filmje miatt

Borsa         Címkék: film, hindu, hollywood, keanureeves, vallás 2 hozzászólás

Filmet terveznek a Ramayana eposzból. A hindu vezetők attól tartanak, a mozi tele lesz torzításokkal, ami csak fokozza majd a vallással kapcsolatos félreértéseket.

A hindu vezetők aggódnak, hogy Keanu Reeves új filmje, a Hanuman, amelyben a színész Rámát alakítja majd, egy újabb borzasztó, téves információkat tartalmazó ábrázolása lesz vallásuknak és hitrendszerüknek. "Ha a készítők a Ramayana eposzra szándékozzák építeni a tervezett film cselekményét, és hindu isteneket és istennőket akarnak benne bemutatni, akkor arra ösztönöznénk őket, hogy maradjanak hűek a történethez, az időtlen eposz szelleméhez és más hindu szentírásokhoz" - mondta Rajan Zed hindu államférfi a WENN-nek nyilatkozva.

www.stephen-knapp.com

"A Ramayana a hinduizmus egy nagyon tisztelt szentírása. Üdvözöljük, ha Hollywoodban a Ramayanáról csinálnak filmet, de a végeredménynek hű ábrázolásnak kell lennie, nem pedig egy fantáziákkal teli, újraképzelt verziónak, amely illeszkedik a hollywoodi gépezetbe, miközben sérti a hinduk érzéseit" - magyarázta Rajan Zed. "Amellett, hogy a hinduizmust Indián kívül nagyrészt félreértik, egy újabb torzítás csak fokozná a zavart. A hinduizmus a legrégebbi és a harmadik legnagyobb világvallás, körülbelül egymilliárd követővel és gazdag filozófiai-bölcseleti tartalommal, amelyet nem szabadna csak úgy könnyen venni."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés