free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A legjobban öltözött celebnők

Borsa         Címkék: celeb, divat, lista, michelleobama, öltözködés 5 hozzászólás

Michelle Obama, Freida Pinto és Kim Kardashian is szerepel a People magazin legjobban öltözött hírességekről szóló listáján. Más és más okból.

A People magazin közzétette szokásos évi 10-es listáját a legjobban öltözött hírességekről. A listán nem helyezéseket kapnak a sztárok, hanem mindannyian más és más okból, egy-egy stílusirányzat legjobbnak ítélt képviselőjeként nyernek. A legjobban öltözött nő a vörös szőnyegen idén Kate Winslet, míg Michelle Obama "megközelíthető bájával" győzedelmeskedett, a legstílusosabb kismama pedig Nicole Richie lett. Reese Witherspoon a rövid ruháival bizonyult a legjobbnak, a farmerhordás viszont Cameron Diaznak fekszik a leginkább.

http://cdn.buzznet.com

Kim Kardashian amerikai főállású celebet a bikiniviselés terén nyújtott kimagasló teljesítménye juttatta a listára, míg a 19 éves countryénekesnőt, Taylor Swiftet a "ragyogása". Beyoncé Knowles a hétköznapi, utcai öltözködés szempontjából verte a mezőnyt, a Gettómilliomos című filmből megismert Freida Pinto-t pedig azért ismerték el, mert kiválóan használja a színeket. Vanessa Hudgens, a High School Musical 20 éves sztárja hippis stílusával jutott be a tízbe.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés