free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk ősszel sárgában

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, ősz, utcánláttuk 22 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nem kenyerünk se a szirupos, se a fennkölt fogalmazás, de erről a képről valami nosztalgikus, októberi csendélet jut az eszünkbe, a sárga cipellővel meg az óarany és fáradtzöld színekben ázó sállal. A mell alatt elvarrt szürke rövid ujjú felső és a fehér nadrág mind csak azért vannak, hogy ezeket a látványos kiegészítőket kiemeljék – elegáns és dicséretes az összegész, és valószínűleg a komfortra sincs panasz. Nálunk működött, cakompakk.A sárgák látványos összhangjára egy szavunk se lehet, és a szürkék is derékul összedolgoznak – idáig rendben is lennénk. A fölső szép, a táska is egész jó, és a tény, hogy a farmermini valamiért nekünk ebben a szettben nem annyira jön be, a mi bajunk, ez itt már tényleg ízlés dolga. A fekete-fehér, barna cipőfűzővel ellátott sportcipő azonban a legkevésbé sem illik az összeállításhoz, még akkor sem, ha felfogjuk, hogy várost járni ebben kényelmes.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés