free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fekete leggingsben

Borsa         Címkék: divat, igen, leggings, nem, utcánláttuk 39 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Van a göncben valami bizarr, ezt nem tagadjuk. Holott pofonegyszerű az egész, de ettől az övtől, továbbá, hogy egészen a mell alatt fogja össze a hatalmas, fehér inget, kifejezetten feltűnő lett a cucc. Mi azonban elsősorban most a fekete leggingsre és a topánra összpontosítunk, mert az példás válogatás lett (fazon, szín, minden). Finom, nem feltűnő, harmonikus. A vastag deréköv bőven elég, hogy megfűszerezze a külsőt – alulra már csak jó iparosmunkások kellettek. 
Több dolog is szúrja a szemünket. Először is: sok a masni, a kötő, a csicsa. A cipőn, a derékon, a nyakon, a fülön – mindenhol lóg valami. A fele is bőven elég lenne, holott a színkompozíció példás, igazán harmonikus lett. A másik pedig ez a magas sarkú (még ha minimálisan is) papucs a jóval boka fölé érő leggingshez. Egyszerűen előnytelen, a legkevésbé sem szerencsés, lesz valami piacos-donnás stichje a göncnek. Vagy másik nacit, vagy lapos talpú cipellőt – együtt nem oké.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés