free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jennifer Aniston inkább az egészségére figyel

Borsa         Címkék: egészség, jenniferaniston, plasztika, szépség, színésznő 0 hozzászólás

Jennifer Aniston számára fontosabb, hogy legyen elég energiája, mint az, hogy hogy néz ki. Plasztikai sebészhez pedig csak a legvégsőbb esetben menne.

Jennifer Aniston a brit Hello! magazinnak adott interjújában bevallotta, hogy nem érdekli különösebben a külseje, és néha szabályosan kényszerítenie kell magát, hogy utcai ruhát húzzon és megfésülködjön mielőtt kilép a házából. Ettől függetlenül azonban nem zárja ki annak lehetőségét, hogy egyszer plasztikai sebész kése alá fekszik. "Soha ne mondd, hogy soha! Nem gondolom, hogy bármi rossz lenne abban, ha attól érzed magad jobban, ahogy kinézel - még akkor is, hogy mindannyian láttuk hogyan lehet ezzel túllőni a célon." A filmcsillag hozzátette azt is, hogy számára a plasztikai sebészet csak utolsó lehetőségként jöhetne szóba. "Előbb megpróbálnék minden más utat, hogy jobban érezzem magam."

http://tonicgossip.com

Egyelőre azonban a 40 éves színésznő a külsejénél sokkal több gondot fordít az egészségére. "Oda kell figyelnem az egészségemre, mert színészként a testem a munkaeszközöm." Aniston szerint annál, hogy hogy néz ki, sokkal fontosabb, hogy legyen elég energiája. "Az én munkámhoz nagyon sok energiára van szükség, mert intenzív, néha napi 16 órát is dolgozunk." A színésznő elárulta azt is, hogy miből meríti a szükséges mennyiségű energiát: "Rendesen kell enni, sok vizet inni és sokat mozogni."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés