free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lagerfeld előre tekint

Borsa         Címkék: chanel, család, divat, karllagerfeld, trend 0 hozzászólás

Karl Lagerfeld saját bevallása szerint anyjának köszönheti, hogy mindig előre tekint. Csak az érdekli amit éppen tesz vagy tenni fog.

Karl Lagerfeld édesanyja megsemmisítette a tervező gyerekkori naplóját ugyanis az szerinte tele volt hülyeségekkel. "Amikor nagyon fiatal voltam, a szüleim házában tartottam egy naplót. Anyám mindig utálta azt a házat és el is adta, miután apám meghalt. Minden holmimat elraktározta, de amikor a naplóról kérdeztem azt monda: megsemmisítettem, mert nem akartam, hogy mindenki megtudja milyen hülye voltál." A divatguru bevallása szerint ez az élmény nagyban hozzájárult ahhoz, hogy mindig előre tekint. "Talán igaza volt. Nem jó visszanézni az éltünkre. Amint egy kollekciót bemutattunk, én már a következőn gondolkozom. Csak az érdekel, amit teszek vagy tenni fogok, nem pedig amit tettem."

www.lifepr.de

Karl 1983-ban kezdett dolgozni vezető tervezőként a Chanelnél. Az azóta eltelt majdnem három évtizedben pedig csak tovább növelte a divatház népszerűségét. "Amikor átvettem az irányítást, az emberek azt gondolták, a Chanel idejétmúlt. Coco nem alkalmazkodott a divat körforgásához. Amikor bejött a miniszoknya, elutasította, mondván, hogy az egy lehetetlen divat. Mégis mindenki akart egyet. Ha nem alkalmazkodsz, a világ nélküled megy tovább."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés