free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szűk nadrágban

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nadrág, utcánláttuk 57 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A szűk farmer és a sportcipő mindent visz, az egész öltözetet meghatározzák. Tetszetős őszi szerelés, amihez a könnyű ing is kiválóan igazodik, jól áll, és kifejezetten kényelmesnek tűnik. Talán ez a legvonzóbb az egészben: hogy nem akar sokat – kevésből gazdálkodik, de ezekből sikerült látványosan jót összeválogatni. Nem a pluszokban mutatkozik meg a műgond, viszont öröm ránézni, annyira harmonikus és könnyű.A sportost próbálja a nőies-elegánssal vegyíteni a cucc, szerintünk mérsékelt sikerrel. A tekintélyes platformcipő fölé húzott, hosszú szárú, feliratos naci nekünk kicsit sok a jóból – talán csíkozás és szövegvilág nélkül beljebb lennénk némileg, a trikó azonban nem rossz. Csak nehéz eligazodni a feltűnő díszesség és a sportos lazaság tengelyén – sok ékszer, nagy sporttáska, magas sarkú cipellő: egy kis letisztultság hiányzik a káosz mellől. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés