free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mágnesekkel felturbózott gyógyító fejkendők

Borsa         Címkék: egészség, kendő, muszlim, pénz, test 0 hozzászólás

Egy indonéz vállalkozó gyógyító hatású fejkendőket kínál a muszlim nőknek. A termék a böjti hónap idején fogyott a legjobban.

Herawati Widodo indonéz vállalkozó a muszlim nők számára kötelező viseletként előírt fejkendőket mágnesekkel turbózta fel. Azt állítja, hogy ez a viselet gyógyító hatással bír: jó például fejfájásra vagy épp krónikus fáradtságra. Widodóban azután merült fel az "egészséges fejkendők" gyártásának ötlete, miután elolvasott egy tanulmányt a mágneses eszközök egészségre gyakorolt jótékony hatásáról. Gyára, ahol a mágneseket a fejkendőkbe varrják, Jáva szigetén működik, a terméket pedig Malajziába, Szingapúrba és a Közel-Keletre exportálja. "Huszonegyféle modellünk van a fejkendőkből és közel kétezer darabot gyártunk le havonta" - nyilatkozta Wododo a Reautersnak. A kendők modelltől függően 60 000-150 000 rúpiába (azaz 1100-2800 forintnak megfelelő összegbe) kerülnek.Bár a termék gyógyító hatására közvetlen bizonyíték nincs, ettől függetlenül kiválóan fogy. Tavaly, a Ramadán idején különösen nagyot kaszált a cég, ugyanis a böjti hónapban közel háromezer darabot adtak el a fejkendőből, és több modellből kifogyott a teljes rendelkezésre álló készlet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés