free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fekete-fehérben

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 35 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Rendben, nekünk a szett is, a leányzó is ától cettig perfekt. A hosszított fazonú, roppant elegáns inget nagyon-nagyon szerettük, feltételezhetően vastag, fehér derékövvel dobta fel alanyunk az amúgy önmagában is megálló darabot. A nadrág mesés, és az oldalra csapott táska-zakó páros is csak emeli az összeállítás fényét. A papucsot, bár lassan melegebb lábbelire kell cserélni, még bőven elbírja a szeptemberi nyárutó.Többször megkapargattuk már ezt itt a Borsán, de akkor még egyszer: nem muszáj mindent megmutatni. Pucér lábak-combok, vállak, a dekoltázs jó mélyen – hozzá valami feltűnő smukk is… teljességgel felesleges, az összhatás viszont több mint kínos. A virágmintás kispacsker bokalánccal végképp büntetés, és a szándékok ellenére a vadító összegészből csak a közönségesség marad. Tanuljunk már meg egy kicsit visszább venni a parázna ízléstelenségből. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés