free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lindsay Lohan művészeti igazgató lett

Borsa         Címkék: celeb, divat, lindsaylohan, munka, ungaro 7 hozzászólás

A francia Ungaro divatház szerint nem elég, ha egy divattervező irányítása alatt készülnek a kollekciók. Szükség van mellé egy celebre is.

Lindsay Lohan lett a francia Ungaro divatház művészeti igazgatója. A botrányceleb feladata konkrétan az, hogy tanácsokkal lássa el Estrella Archs-ot, a divatház újonnan kinevezett vezető tervezőjét. Ez utóbbi posztot egyébként korábbi betöltője, Esteban Cortazar állítólag éppen azért hagyta el a nyáron, mert nem volt hajlandó belemenni, hogy a cég Lindsay Lohan-t kérje fel kampányarcnak. A friss fejlemények fényében pedig úgy tűnik, hogy Cortazar személyében az utolsó olyan vezető is távozott az Ungarotól, akibe elegendő jó ízlés szorult.

www.examiner.com
Lindsay Lohan és Estrella Archs a divatról beszélgetnek

"Önmagában egy tervező vezette divatház nem elég, ezért hozzáadtunk egy szuperfogyasztót, aki közvetlen csatornát nyit a vásárlóink felé" - magyarázta a sajtóban Mounir Moufarrige, a vállalat vezérigazgatója azt, hogy miért is volt szükségük a celebre. Estrella Archs a Lohannel közös munkáját a következőképp írta le: "Két nő beszélget a divatról - ez nagyon érdekes és dinamikus." Lohan a Telegraphnak nyilatkozva elmondta, hogy mindent belead ebbe a projektbe. "Egy olyan pozíció, melyben egy párizsi divatházzal dolgozom, különbözik attól, mintha valamelyik celeb-márkával dolgoznék." Az első Arch-Lohan kollekciót október 4-én, a Párizsi Divathéten mutatják be.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés