free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sárga tengeralattjáró, három dimenzióban

Borsa         Címkék: 3d, beatles, film, remake, sárgatengeralattjáró 0 hozzászólás

A Disney Stúdió elkészíti a Sárga tengeralattjáró című animációs film háromdimenziós feldolgozását. A Beatles még élő tagjai nem tiltakoznak.

A Sárga tengeralattjáró című film az eszelős remake-készítési mánia egyik következő célpontja. A Walt Disney Stúdió ugyanis bejelentette, hogy elkészítik a Beatles muzsikáján alapuló legendás animációs alkotás korszerű, háromdimenziós változatát. A Beatles még az élők sorában lévő két tagja is áldását adta a projektre. A remake rendezője Robert Zemeckis lesz, aki azt ígéri, hogy a film azzal a speciális 3D technológiával készül majd, melyet a 2004-es Polár expressz, illetve az idén novemberben bemutatásra kerülő Karácsonyi ének készítésekor is használtak. A technológia különlegessége, hogy a film szereplői majdnem fotórealisztikusnak tűnnek, de csak majdnem.

http://theinvisibleagent.files.wordpress.com

A háromdimenziós feldolgozás az eredeti film pszichedelikus sztoriját követi majd, és hallhatóak lesznek benne azok a dalok is, amelyek az 1968-ban készült alkotásban. A mozit várhatóan a 2012-es Londoni Olimpián mutatják majd be. A Variety magazin értesülései szerint nem csupán ez a filmes remake, hanem egy musical, sőt egy Cirque du Soleil előadás is készül a Sárga tengeralattjáróból.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés