free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Anna Wintour sajnálja a feltörekvő divattervezőket

Borsa         Címkék: annawintour, divat, munka, trend, vogue 2 hozzászólás

Az amerikai Vogue főszerkesztője szerint nehéz dolga van annak, aki divattervezői karrierre vágyik. A szakmát kitanulni 5-10 év, és ez még semmire sem biztosíték.

Anna Wintour, az amerikai Vogue főszerkesztője - akit a divatvilág egyik legbefolyásosabb személyiségeként tartanak nyilván - a brit Daily Telegraph-nak adott interjújában elmondta, sajnálja a feltörekvő, fiatal tervezőket és stylistokat, akik mostanában szeretnének bekerülni a szakmába. "Nem egy könnyű időpont ez az induláshoz egy fiatal tervező számára - kivéve ha nagyon különleges és elkötelezett vagy, és nem félsz a kemény munkától."

www.zimbio.com

A főszerkesztő szerint azoknak, akik divattervezői karrierre vágynak, előbb alaposan el kell gondolkodniuk arról, hogy vajon eléggé elkötelezettek-e hosszútávon is, ugyanis egyre nehezebb bekerülni és elfogadottá válni a divatiparban. "Egy tervezőnek 5-10 évbe telik, míg elsajátítja a mesterséget és beletanul az üzletbe. Néha előfordulhat persze, hogy valaki egyetlen éjszaka alatt válik sztárrá, de ez nagyon ritka. Néha a megértés hiánya és az üzlettel kapcsolatos naivság üdítő lehet, de ez nem túl gyakran működik. Az embereket megragadhatja ami új, fiatal és más, de ha nem vagy olyasvalaki, mint Marc Jacobs, akkor hosszan és erősen törnöd kell a fejed" - magyarázta Wintour.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés