free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk farmerben

Borsa         Címkék: divat, farmer, igen, nem, utcánláttuk 44 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Az alsóbb darabok sportos, férfias küllemét szépen ellensúlyozza a hatalmas, mintás sál és a hón alá szorított csajos kistáska. A szezon bizony kifejezetten preferálja a maszkulin darabokat, ettől függetlenül nekünk a cucc inkább határozott és vagány – a hangsúlyos derékövet és a szűk farmert kifejezetten bírtuk. Hiába a minták és színek sokasága, az összhatás nem sérül: magabiztos, kemény vonalas, bátor.Ha ízekre szedjük a szerelést, nyilván csak jó darabokat találunk, de képtelenek "összeölelkezni". Hiába például, hogy a magas sarkú cipellő nagyon jól mutatna az apró kis kézi táskával, ehhez a farmerhez és kabátkához egyik sem passzol. Az almazöld pedig sok a fehér, a farmer kékje és a halvány kistáska mellé. Diszharmonikus az egész, és rosszul egyensúlyoz a sportos és az elegáns határmezsgyéjén.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés