free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Twiggy utálta a külsejét

Borsa         Címkék: divat, fotó, kiállítás, modell, twiggy 2 hozzászólás

Twiggy néhány napja betöltötte a hatvanat. Ez alkalomból Londonban fotókiállítással tisztelegnek előtte, ami az ünnepelt hízelgőnek tart. Még szép.

A hatvanas évek modell-ikonja, Twiggy bevallotta, hogy valamikor kifejezetten elégedetlen volt a külső megjelenésével. "Mindig utáltam, ahogy kinézek. Azt gondoltam, hogy túl sovány vagyok, nevetséges, túl félénk és túl kicsi." Amikor mindezek ellenére - vagy talán éppen ezen tulajdonságainak köszönhetően - felkapott modell lett, úgy érezte, őrültek azok az emberek, akik a szépségét dicsérik.

http://mrpoplife.typepad.com

Twiggy szeptember 19-én töltötte be a hatvanadik életévét, ebből az alkalomból pedig a  London's National Portrait Gallery róla készült fotókból rendezett kiállítást. "Őrületes és hihetetlenül hízelgő" - mondta az ünnepelt a kiállításmegnyitón. "Ami nagyon érdekes most a számomra, az nem csupán az, hogy látom hogyan fejlődött a divat- és portréfotózás a karrierem évei alatt, hanem minden felvételben látom az együttműködések eredményeit is. Mindegyiken ugyanúgy én szerepelek, de folyamatosan ámulatba ejt, hogy a személyiségem mely egyéni aspektusát emelték ki. Ez mind nagyon izgalmas."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés