free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 őszi rúzs a mindennapokra

Borsa         Címkék: lista, ősz, rúzs, smink, trend 4 hozzászólás

Most az őszi szezon 5 rúzsával ismertetünk meg benneteket. Elsőként a hétköznapi kínálat kerül terítékre, hogy az őszi reggeleken is csinosan indulhassunk munkába.

Az évszakonként változó sminktrendek közül először a mindennapi használatra alkalmas rúzsokkal foglalkozunk, amelyek viseléséhez nem kell bátorságot gyűjtenünk. Az őszi trend árnyalatainak ismeretében azonban a fenti kijelentés nem feltétlenül fedi a valóságot. A következő 5 példa alapján mindenki eldöntheti, hogy ezek kihívó vagy inkább visszafogott árnyalatok.  


Csillámló sötétvörös - Clinique

Hétköznapi viseletnek elég feltűnő ez a vörös rúzs. Mivel még csillámlik is, ezért egy szépen elkészített alapozás és megfelelő ruha mellett kitűnő választás lehet tárgyalásokra, üzleti ebédekre. Magabiztos és céltudatos lányoknak ajánljuk, olyanoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegközlekedés forgatagából.


Márványos bronz - Estée Lauder

Az őszi narancsos árnyalatok a rúzsok közé is betörtek. Különleges választás lehet ez a márványos mintázatú bronzos-narancsos színű ajakrúzs. Nem túlságosan harsány, ezért megállja a helyét a hétköznapokban is. Kizárólag sötét haj és bőr esetében mutat jól, mivel még jobban kihangsúlyozza az arc színét, a halvány tónusúakat viszont túlságosan sápasztaná.
Csillámló sötétrózsaszín - Lancome

Ez a sötétrózsaszín rúzs megfelelő választás a mindennapi munkához. A visszafogott színt feldobja a csillámlás, ami eleganciát visz az unalmas hétköznapokba. Ahhoz, hogy a csillámok ne "fussanak" szét a szánk körül, érdemes előtte rendesen lealapozni az ajkunkat, és szájceruzával megrajzolni a kontúrokat. Szőke hajúaknak és világosabb arcbőrűeknek is jól áll.
Matt narancsos-vörös - Shiseido

Az idei szezon egyik kedvelt árnyalata ez a narancsos árnyalatú matt vörös, ami kifejezetten nőiessé varázsolja megjelenésedet. Egy ilyen intenzív szín mellett nincs is szükség karakteres sminkre, a fekete szemceruza és a spirál bőven elegendő. A túl sok festék elvonná a figyelmet ennek a gyönyörű árnyalatnak a ragyogásáról. Bátrabb, sötétebb hajú lányoknak ajánljuk, a szégyenlősek inkább ne ezt válasszák, mert minden tekintetet magukra vonzanak.


Matt halványrózsaszín - Yves Saint Laurent

A visszafogott, matt színek kedvelőinek idén sem kell csalódniuk, hiszen az egyik irányzat nekik kedvez. Ez a babarózsaszín rúzs igazán szolid, használhatunk hozzá erősebb szemsminket is. Remekül áll sötétebb bőrű lányoknak, a világosabb tónusúaknál azonban túlságosan egybeolvad az arcbőr színével, így elveszik az ajkak kontúrja.
Nézegess őszi rúzsokat!


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés