free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk lilában

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 83 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A lilát minden szezonban temetni próbálják – hiába. Újból és újból erőre kap, így ebben a szezonban sem lesz ciki tetőtől talpig lilában mutatkozni, ha úgy alakul. Kiszemeltünk egyszerű, de mutatós darabokból gazdálkodott: a ruhája szerénységét látványosan ellensúlyozza a harisnya határozott színe. A fehér trikó-fekete cipellő pároson viszont még lett volna mit alakítani, ennyi lila mellé.Minden lila más árnyalatú, és mind eltér egymástól – együtt nagyon kioltják egymást, és inkább kaotikus lesz az öltözet, mint harmonikus. A mintás harisnya alá kapott színes magas sarkú nem a legelőnyösebb, ezzel a farmerrel pedig a legkevésbé sem. Nagy és látványos hibák nincsenek, de az összegész lehetne kicsit visszafogottabb, és csak egy-egy elem hangsúlyos a nagy sokaság helyett.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés