free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Suri Cruise magas sarkúban jár

Borsa         Címkék: cipő, divat, gyerek, magassarkú, tomcruise 12 hozzászólás

Suri Cruise sok szempontból különbözik a vele egykorú gyerekektől. Legújabban például abban, hogy a kishölgy már magas sarkúban jár. Jesszus.

A legtöbb kislány háromévesen szerencsére legfeljebb csak álmodozik egy magas sarkú cipőről - már ha egyáltalán -, és az első ilyen jellegű lábbeli birtoklására még legalább bő tíz évet várnia kell. Suri Cruise azonban ebből a szempontból is korosztályának kivételezettje, ő ugyanis zsenge kora ellenére máris megkapta elmehagyott szüleitől az első saját magas sarkúját, és néhány nappal ezelőtt - lapos cipőt viselő  - édesanyja társaságában abban rótta Boston utcáit.

www.thehollywoodgossip.com

"Nem szeret nadrágot hordani, csak ruhát. Ha ráadok egy nadrágot és kimegyek a szobából, a nadrág lekerül, és helyette egy ruha kerül rá. Egy nap Kate felvett egy aranyszínű sportcipőt, Suri megnézte majd azt mondta "Mama, ez nagyon csinos, de fiúknak való cipő. Nagyon édes kislány, de rendkívül erős az akarata, akárcsak az anyjának" - magyarázta egy korábbi nyilatkozatában Tom Cruise kislánya sajátos öltözködési szokásait.



LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés