free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: krémes alapozó

Borsa         Címkék: alapozó, árak, cucckereső, krém, smink 2 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal krémes alapozót kerestünk.

Az ősz és a hűvösebb idő beköszönte sokunk számára azt is jelenti, hogy visszaszokunk a nyári hőségben elviselhetetlennek tűnő, erősebb sminkek használatára. Ezeknek a sminkeknek pedig - ahogy azt már annyiszor hangsúlyoztuk - elengedhetetlen kelléke az alapozó. Szintén elmondtuk már - de ezt tapasztalataink szerint nem lehet elégszer -, hogy a megfelelő alapozót mindenkinek a saját bőrszínéhez és a bőrtípusához alkalmazkodva, gondos odafigyeléssel kell kiválasztania. E tekintetben tehát egy alapozókat bemutató cikk, mint ez is, csupán kiindulópont, segítség lehet a személyes és kellően kritikus tesztelgetéshez. Könnyen elképzelhető az is, hogy nektek nem a most következő termékek valamelyike lesz a tuti, azonban igyekeztünk olyanokat választani, amelyek korrekt minőségűek, és vagy nekünk vagy megbízhatónak ítélt megkérdezettjeinknek valóban beváltak.A két héttel ezelőtti Cucckeresőben a folyékony alapozókról értekeztünk, ma pedig jön a második rész, melyben a krémes állagú alapozókról lesz szó. Míg a folyékony alapozók hétköznapi használatra a legideálisabbak, addig a krémes alapozókat elsősorban "vastagabb" - esti, alkalmi - sminkek készítéséhez ajánlják a szakemberek, lévén, hogy ezeknek az alapozóknak állaguknál fogva nagyobb a fedőképességük és még a legjobb minőségű termékek is inkább a mesterségeshez közelálló hatást kölcsönöznek az arcnak. Különleges színvilágú vagy szerkezetű, karakteres szem- vagy épp szájhangsúlyos sminkek esetében viszont gyakran éppen az ilyen alapozás mutat jól. Persze a súlyos, vakolatszerű hatást azért ilyenkor is érdemes elkerülni. A következőkben mutatunk néhány olyan krémes alapozót, melyekkel el is lehet.

http://swipesomegloss.com

A középkategóriás, drogériás kínálatból, alapozófronton ismét csak egy Max Factor terméket, a Miracle Touch alapozót tudjuk ajánlani. A termék, bár krémes állagú, az benne a pláne, hogy felkenéskor, illetve a bőrön inkább a folyékony alapozókhoz hasonlóan viselkedik, miközben viszont azoknál erősebben fed. Érzetre nem nehéz, viszont az adagolással csínján kell bánni, ugyanis könnyű túl vastagon felkenni. Hátránya, hogy mindössze négy árnyalatban kapható.

www.kryolan.de, http://stageandtheatermakeup.com

Szinte minden sminkekkel foglalkozó cikkünkben ajánlunk nektek professzionális termékeket, s most sem teszünk másként. Különösen, hogy a krémes alapozó kifejezetten olyan cucc, amelyből a legmegbízhatóbb és egyben még megfizethető termékeket ebben a kategóriában találjuk, abból az egyszerű okból, hogy ezeket direkt alkalmi, tévés, filmes, színpadi, illetve fotózásokhoz alkalmas sminkek készítéséhez gyártják. Ezeknek a sminkeknek pedig ugyebár sajátosságuk, hogy masszívabbnak és erőteljesebbnek kell lenniük, mint egy hétköznapi sminknek. Akinek tehát szüksége van olykor ilyen jellegű sminkre, az nem nagyon foghat mellé, ha profi krémes alapozót választ hozzá. A Kryolan Ultra Foundation azoknak lesz barátja, akik olyan alapozót szeretnének, ami nagyon vékonyan felkenve is abszolút fedést biztosít, mégsem maszkszerű. Sőt, a krémes alapozók közül talán ezzel érhető el a legkevésbé természetellenes hatás. Egész nap tartós, a nedvességet is bírja, teljesen csak sminklemosóval távolítható el. Hasonló színvonalú professzionális alapozó a Ben Nye Cream Foundation, amelyet érzékeny vagy zsíros bőrűek is nyugodtan használhatnak. Felkenve teljesen matt hatású, és az is marad órákon keresztül. 45 féle színárnyalatban kapható.
Árak, lelőhelyek:
Max Factor Miracle Touch: 4499 forint, a drogériákban
Kryolan Ultra Foundation: 3800 forint, Sminkbolt
Ben Nye Cream Foundation: 3600 forint, Sminkbolt


A Paris Berlin Le Correcteur nevű terméke a krémes alapozót, a korrektort és a púdert egyesíti, úgy, hogy ez - számos hasonló kettő vagy három az egyben alapozóval ellentétben - nem megy a minőség rovására. Nagyon jól fed, matt hatású, strapabíró, ugyanakkor alig érezni, hogy az arcunkon viseljük. Kizárólag nedves szivaccsal érdemes felvinni, vékony rétegben.

www.parisberlin.com, http://beauty.hsn.com

Szintén alapozó és púder egyben az Art Deco Double Finish. Az benne a cseles, hogy felkenéskor, illetve fedőképességét tekintve úgy viselkedik, mint egy igen masszív alapozó, érzetre és ránézésre viszont olyan, mintha csupán egy lájtos púderréteg borítaná az egyébként makulátlan kinézetű arcbőrünket. UV-szűrős és illatanyagmentes. Száraz és kombinált típusú bőrrel rendelkezőknek egyaránt megfelelő.

http://nevada-beauty-blog.blogspot.com

Akik tízezer forintnál magasabb összeget is rá tudnak szánni egy krémes alapozó megvásárlására, azoknak a Dianne Brill Fresh Water Pearl alapozóra érdemes elkölteniük ezt a pénzt. A termék nem csupán márkanevét, illetve árfekvését, hanem minőségét tekintve is elegáns. A Fresh Water Pearl a folyékony és a krémes alapozó közötti átmenet. Az ok, amiért mégis itt, a krémes alapozókat tárgyaló cikkben landolt, az, hogy textúrája leginkább egy jófajta arckréméhez hasonlít. Édesvízi gyöngykivonatot tartalmaz, ami igazán bájosan és egyben pazarul hangzik. Hogy valójában a gyöngykivonatnak vagy másnak köszönhetően, azt nem tudjuk, mindenesetre meggyőzően fed, és egyfajta tompa  - nem zsíros hatású - fényt is ad a bőrnek. Finom illata van, mint viselet pedig szintén arckrémszerű, hiszen felkenve olyan érzés, mintha nem alapozóval, hanem hidratáló krémmel kentük volna be az arcunkat.  
Árak, lelőhelyek:
Paris Berlin Le Correcteur: 3900 forint, Sminkbolt
Art Deco Double Finish: 3590 forint, Douglas Parfüméria
Dianne Brill Fresh Water Pearl: 11 300 forint, Douglas ParfümériaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés