free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gyerekek tervezték az új Versace kollekciót

Borsa         Címkék: divat, gyerek, jótékonyság, táska, versace 0 hozzászólás

Egy jótékonysági projektben gyerekek terveztek táskákat a Versace divatház számára. A legjobban sikerült műveket a kifutón is bemutatják.

A Versace legújabb táskakollekcióját gyerekek tervezték. Donatella Versace az elmúlt néhány hónapban a New York's Art Unites programon keresztül több mint ezer gyereket vont be a jótékony célú projektbe. A gyerekeknek a barátság témájában kellett táskaterveket rajzolniuk, amelyeket aztán a divatház műhelyeiben profi szakemberek kiviteleztek. A kollekció darabjait 200-250 dollárért árusítják majd a Versace üzleteiben októberben, az eladásokból befolyó teljes bevételt pedig gyerekeket segítő karitatív szervezetek - így az amerikai Sarlight Children's Foundation és a kínai Jet Li One Foundation - számlájára utalják át. "Ha sikeres vagy az életben, szeretnél ebből visszaadni valamit" - mondta Donatella Versace.A gyerekek által készített terveket egy szakemberekből álló zsűri is szemrevételezte és kiválasztották közülük a két legjobban sikerültet. Ezt a két táskát a Harper's Bazaar októberi számában, illetve egy Milánóban tartandó Versace divatshown is bemutatják majd.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés