free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Armani már nem játszadozik az életével

Borsa         Címkék: betegség, divat, életmód, giorgioarmani, tervező 0 hozzászólás

Giorgio Armaninak betegsége miatt idén több hónapos kényszerpihenőt kellett tartania. Ez idő alatt rájött, hogy változtatnia kell életmódján.

Giorgio Armaninál idén májusban diagnosztizáltak hepatitist, és a betegség miatt több hónapot töltött távol a munkától. Ez idő alatt megfogadta, hogy kevésbé él majd stresszes és intenzív életet. "A betegség megértette velem, hogy nem játszadozhatsz az életeddel. Éveken keresztül nem figyeltem oda magamra, egészen addig, míg kaptam ezt a pofont, ami nem történt ok nélkül. Rájöttem, hogy óvatosabbnak kell lennem" - mondta a WWD magazinnak adott interjújában a tervező. "A betegségem alatt sok időt töltöttem otthon, Broniban, és felfedeztem az örömöt, amelyet a macskáimmal és a kutyáimmal töltött idő jelent. Korábban mindig vendégnek éreztem magam a házamban."

A 75 éves divatguru megígérte magának, hogy attól hogy a betegsége elmúlt, még igyekszik nem visszatérni korábbi "agresszív és veszélyes" életmódjához, azonban egyelőre a visszavonulást sem tervezi, hiszen munkaalkoholistának vallja magát. Ezért inkább csak lassít a tempón, és ezután napi szinten is kevesebbet dolgozik majd.

www.zimbio.com

A tervező legújabb kollekcióit szeptember végén, a Milánói Divathéten mutatták be. A Giorgio Armani kollekciót a performansz művészet egyik ága, a Body art inspirálta, de érezhetők rajta a Bauhaus hatásai is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés