free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Audrey Tautou nem költözik Hollywoodba

Borsa         Címkék: audreytautou, film, hollywood, karrier, színésznő 1 hozzászólás

Audrey Tautounak simán meglenne minden esélye a csilli-villi hollywoodi karrierre. Ő azonban inkább jó filmeket szeretne csinálni.

Bár Audrey Tautou az Amélie csodálatos élete, illetve a Da Vinci-kód című filmeknek köszönhetően nemzetközi hírnévre tett szert, mégsem szándékozik hosszabb időre - netán véglegesen - Hollywoodba költözni. Bár tisztában van vele, hogy a költözés valószínűleg jót tenne a karrierjének, ám attól tart, hogy a film fővárosában élve esetleg "elszállna". A francia színésznő szerint a hollywoodi sztárok inkább a ragyogást és a hírnevet hajszolják, nem pedig a színvonalas szerepeket. Éppen ezért döntött úgy, hogy köszöni szépen, de ő inkább Párizsban marad. Amúgy is sokkal jobban szeret az otthonához közel dolgozni.

http://imstars.aufeminin.com

"Szeretek Hollywoodba látogatni, de nem áll szándékomban ott letelepedni. Nem a "karrier" mértékegységével mérem a munkámat. A célom az, hogy minél jobb filmeket csináljak, minél nagyszerűbb rendezőkkel dolgozzak és a lehető legjobban teljesítsek. Az a szándékom, hogy a tündöklésnél valami sokkal értékesebbet érjek el. Sokkal inkább alkotóművésznek érzem magam, mint színésznőnek" - tett igencsak szimpatikus nyilatkozatot Tautou a New York Daily News magazinban.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés