free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Depp nem vállalja Sparrow szerepét?

Borsa         Címkék: film, johnnydepp, mozi, szerep, színész 2 hozzászólás

A Disney elkészíti A Karib-tenger kalózai negyedik részét. Jelen állás szerint azonban nem biztos, Johnny Depp is szerepel majd benne.

Néhány héttel ezelőtt jelentették be, hogy a Disney elkészíti A Karib-tenger kalózai negyedik részét. Johnny Depp is azonnal igent mondott a filmre, anélkül, hogy látta volna a forgatókönyvet. Igen ám, csak azt az igent a cég elnökének Dick Cook-nak mondta ki, akivel régóta jó barátságot ápol és maradéktalanul megbízik benne. Cook azonban pár nappal ezelőtt - 38 év után - hirtelen távozott a Disney-től, hogy milyen okból, azzal kapcsolatban meglehetősen ellentmondásos információk keringenek. Depp-et valósággal sokkolta ez a hír. "Tökéletes úriember volt. Saját maga hívott fel. Nem adott okot erre. Nem számítottam arra, hogy ez bekövetkezhet. Nem volt okom, hogy számítsak" - nyilatkozta a színész a sajtónak.

http://media.photobucket.com

Cook távozásával ráadásul A Karib-tenger kalózai folytatása is veszélybe került, ugyanis Johnny Depp ebben a helyzetben már egyáltalán nem olyan biztos benne, hogy negyedszerre is elvállalja Jack Sparrow szerepét. "Megtört a lelkesedésem… Minden abban az irodában született" - mondta Depp.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés