free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Újabb vendégtervező a H&M-nél

Borsa         Címkék: divat, h&m, kollekció, soniarykiel, tervező 3 hozzászólás

Sonia Rykiel a H&M következő vendégtervezője. Idén télre fehérnemű-, jövő tavaszra pedig kötöttáru-kollekcióval rukkol elő.

Míg a luxusmárkákat megfizetni nem tudó divatrajongók egyelőre Jimmy Choo, a H&M számára készült, novemberben boltokba kerülő kollekcióját várják, a svéd divatcég már bejelentette, hogy Sonia Rykiel lesz a következő felsőkategóriás divattervező, akivel együttműködnek. A francia tervezőnővel rögtön két kollekcióra is megállapodtak. Az elsőben fehérneműk és kiegészítők szerepelnek majd, és nem is kell olyan sokat várni rá, hiszen még idén december 5-én világszerte árusítani kezdik a H&M üzleteiben. A második kollekció női kötöttáruból áll majd, és 2010 februárjában kerül a boltokba.

http://iwantigot.geekigirl.com

"Sonia Rykiel egy valódi divatikon, aki létrehozott egy sajátos stílust, amely egyesíti a nőiességet, a párizsi eleganciát és a modernséget, miközben funkcionális, kényelmes és hordható" - ecsetelte Margareta van den Bosch, a H&M kreatív igazgatója. "Ez az együttműködés tökéletesen illeszkedik a filozófiánkba" - mondta Natalie Rykiel, a divatház elnöke és művészeti igazgatója. "Sonia Rykiel a H&M számára készülő fehérnemű-kollekciója ideális út, hogy a Rykiel-szellemiséget világszerte rengeteg nőhöz eljuttassuk, és egyben szép lezárása az évnek. A kötöttáru-kollekció pedig tökéletes lesz, hogy egy színes, új évszakot köszöntsünk."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés