free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Brigitte Bardot születésnapi kívánsága

Borsa         Címkék: brigittebardot, divat, probléma, sophialoren, színésznő 2 hozzászólás

Brigitte Bardot és Sophia Loren pár nap különbséggel töltötték be 75. életévüket. Bardot ez alkalomból ajándékot kért Lorentől.

Brigitte Bardot szeptember 28-án ünnepelte 75. születésnapját, és ez alkalomból megkérte - a néhány nappal korábban szintén 75. életévét betöltött - kolléganőjét, Sophia Lorent, hogy születésnapjaik alkalmából hagyjon fel végre az állati szőrmék viselésével. "Boldog születésnapot kívánok Sophiának, az én csodálatos ikertestvéremnek, és arra kérem, hogy ne viseljen többé állati szőrmét. Ez lenne a legszebb ajándék, amit csak adhatna nekem" - mondta az állatok jogaiért évtizedek óta aktívan harcoló Bardot.

Nem ez az első alkalom, hogy Brigitte kritizálja Sophia szőrmeviselési szokásait. Egy alkalommal például azzal vádolta meg, hogy "egy temetőt visel a hátán". Az olasz díva ezt a megjegyzést sem akkor, sem később nem méltatta válaszra.

www.kinopoisk.ru

Bardot születésnapi nyilatkozatában felhívta a figyelmet arra a problémára is, hogy a világ nem tiszteli eléggé a természetet, pedig az aggasztó jelekre nagyon is lényeges lenne odafigyelni. "A fecskék eltűntek, a méhek haldokolnak olyan féregirtók miatt, melyeket rég be kellett volna tiltani. Ez botrány."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés