free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk csizmában

Borsa         Címkék: csizma, divat, igen, nem, utcánláttuk 37 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nekünk igazán ne tessék reklamálni: bizony, a lila, a kékek, a türkiz még idén is divatban vannak (mindig azt mondják: utoljára), a bőrök, lakkok nemkülönben. Nagyon bátor és feltűnő összeállítás ez – elsősorban a barnákra és a bőrökre kihegyezve, de a csillogó felsőrész se semmi. El kell ismerni, határozottságnak nincs híján alanyunk, és valószínűleg az aktuális trendhez igazított ruhatár is tisztességesen fel van töltve.Nem és nem. Semmi nem passzol semmihez. Hiába örül a szívünk, hogy az egyes elemek mennyire jók, a fene megette, mert egyben nem működik. Ez a bojtos csizma például nagyon elüt a ruházattól, fazonjában, anyagában, színében. A kabát talán csak az anyaga miatt hat disszonánsnak, és valamiért az LV sem üt akkorát, mint kéne. Más típusú-fazonú csizmával, fekete táskával újra ránéznénk ugyanerre.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés