free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Catherine Deneuve nem ér rá plasztikáztatni

Borsa         Címkék: catherinedeneuve, cipő, divat, plasztika, színésznő 0 hozzászólás

Catherine Deneuve azt állítja, annyira jó géneket örökölt az édesanyjától, hogy nincs szüksége plasztikai beavatkozásokra. Annál inkább szüksége van sok cipőre.

Catherine Deneuve saját bevallása szerint sohasem esett át plasztikai beavatkozáson, ugyanis nem volt rá sem ideje, sem pedig szüksége. "Ha magyarázatot akarsz, látnod kellene az anyukámat. 98 éves. Ez genetikai adottság" - mondta a 65 éves színésznő, aki nem csupán a filmiparban, hanem a divatiparban is fényes karriert tudhat maga mögött. A hetvenes években például ő volt a Chanel No.5 arca, a tavaly elhunyt, legendás tervező, Yves Saint-Laurent pedig a múzsájaként tekintett rá.

http//guyhepner.com

Ha pedig már divatról van szó, Deneuve a cipőmániások széles táborát erősíti. Egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, semmi gondja nincs azzal, ha mondjuk minden áldott nap sima, fekete szoknyát kell viselnie, viszont napjában legalább háromszor szokott cipőt váltani.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés