free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Crocs megbocsáthatatlan

Borsa         Címkék: crocs, ditavonteese, divat, fűző, modell 9 hozzászólás

Dita Von Teese semmilyen körülmények között nem hordana Crocs klumpát. Ugyanakkor azért ő is valamivel kényelmesebben öltözködik, mint korábban.

Dita Von Teese szerint a Crocs-ot viselni megbocsáthatatlan. A glamúrmodell, aki a negyvenes évek stílusára hajazó megjelenést részesíti előnyben, ki nem állhatja a klumpát, még akkor sem, ha az kétségkívül kényelmes viselet. "A Crocs visszataszító. Semmilyen körülmények között nem tudom elfogadni." Teese beszámolt arról is, hogy valósággal sokkolta, amikor egy repülőtéren megpillantotta a hírességeket - többek között öltözködésük miatt is - előszeretettel cikiző celebbloggert, Perez Hiltont, amint az Crocs-ot viselt.

www.vp-medical.com

A 37 éves Dita bevallotta, hogy egy ideje azért ő is kényelmesebbre váltott, legalábbis önmagához képest. Hiszen, bár az semmi esetre sem fordulhat elő, hogy gumiklumpába bújjon, azonban már nem hord minden áldott nap szoros fűzőt, méghozzá azért, mert szeretné megóvni az egészségét. "Nagyon rugalmas a derekam, de már nem viselek minden nap fűzőt, mint a húszas éveimben. Szeretem összeszorítani a derekam, de nem vagyok oda a testmódosításokért, és nem szeretném, ha elmozdulnának a belső szerveim" - magyarázta a modell egy brit magazinnak adott nyilatkozatában.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés