free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk irodai cuccban

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 24 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nem is tagadjuk le: vannak makulák az összeállításban. Amiért mégis ide került, az a szokásos szürke-fehér-fekete kötelezőtől való – amúgy sikeres és fantáziadús – eltérés. A sárga fölső, sárga cipellő plusz táska trió elég izgalmas, feldobja az egyhangúságot, viszont nem megy az elegancia rovására. A nadrág talán combban szűk egy kicsit, de a fazonja, a hossza kiváló. Szerintünk bármilyen melóhoz alkalmas garnitúra.A szándék világos: kevésbé feltűnő, hivatali, elegáns összeállítás. Majdnem sikerült. A nadrág fazonja nem szerencsés, fenék- és combtájékon előnytelenül emel ki, ráadásul rövid is. A cipő nekünk szimplán nem tetszik. Az ing nem rossz, de a vastag övvel feldobott mellényke valahogy mégsem áll jól. A barna táska pedig végképp nem stimmel. Ha már ilyen összeállításokban kell rohangálni, figyeljünk oda jobban a részletekre – sok múlik rajtuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés