free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Olivia Newton-John repülő csészealjat látott

Borsa         Címkék: celeb, földönkívüli, olivianewton-john, robbiewilliams, ufo 6 hozzászólás

Olivia Newton-John-nak és Robbie Williams-nek egy közös pontja már biztosan van: mindketten azt állítják, hogy láttak már földönkívülieket. Hát.

Olivia Newton-John a brit The Sun magazinnak nyilatkozva nemrégiben elárulta, hogy látott egyszer egy ezüst színű tárgyat bámulatos sebességgel száguldani az égen, ami vélekedése szerint egy repülő csészealj lehetett. A 61 éves színésznő meglehetősen sokat várt azzal, hogy beszámoljon az általa észlelt jelenségről, ugyanis az eset még tinédzserkorában történt. Olivia elmondta azt is, hogy nagyon is izgatja a földönkívüliek létezése. "Angliában a legtöbb ember úgy véli, az UFO-k létezése lehetséges. Húsz évvel ezelőtt hány ember gondolta így?!"

http//raymondpronk.files.wordpress.com

Nem ő azonban az egyetlen celeb, aki meg van győződve arról, hogy találkozott már földönkívüli lényekkel, hiszen például Robbie Williams is azt állítja, hogy látott már repülő csészealjat, méghozzá nem is egyszer. Az első észlelése Kaliforniában történt, amikor napozás közben állítólag elhúzott a feje felett egy "négyzet alakú dolog". Másodszor pedig akkor látogatták meg az idegenek, amikor egy olyan dalt játszott, amit éppen a földönkívüli lényekkel való kapcsolatról írt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés