free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk vastag harisnyában

Borsa         Címkék: divat, harisnya, igen, nem, utcánláttuk 16 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Az egész szett a csíkos szoknyára épít, ami barna-szürke-fehér színekben az egyetlen hangsúlyos eleme az összeállításnak – körülötte koromfekete és meglehetősen semleges minden. Szerintünk látványnak nem rossz, a fazonokra sincs panaszunk, egyetlen szívfájdalmunk csupán, hogy valami látványosabb, határozottabb cipellőre cseréltük volna a topánt, ez utóbbi kicsit topissá teszi az amúgy elegáns összképet.A bohém és eredeti összeállításokat szeretni szoktuk, de valamiféle rendezőelv vagy jó ízlés mindenféle kompozíciónak az alapja. Ezeket ebben az összeállításban még nyomokban sem találtuk meg, a "mindent mindennel összepárosítani" még önmagában kevés a stílusos megjelenéshez. Nem is merülnénk el nagyon az egyes elemek kritizálásában, szerintünk unblokk előnytelen és átgondolatlan az egész.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés