free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Elvis unokája lemezszerződést kapott

Borsa         Címkék: család, elvispresley, lemez, munka, zene 0 hozzászólás

Benjamin Presley Keough jövőre debütál első lemezével. A zenei stílusról eddig annyit lehet tudni, hogy nem olyan lesz, mint a nagyapjáé.

Elvis Presley unokája, Benjamin öt lemezre szóló, 5 millió dolláros szerződést írt alá a Universal kiadóvállalattal. A 17 éves fiú - aki Lisa Mary Presley első férjétől, Danny Keough zenésztől született - egyáltalán nem szeretne legendás nagyapjához hasonló zenét játszani. "A zene nem olyan lesz, mint Elvisé, egyáltalán nem olyan" - nyilatkozta a fiú, ám azzal kapcsolatban már nem osztott meg részleteket a sajtóval, hogy ha nem olyan lesz, akkor milyen. Tehát egyelőre a rágógumipoptól a halálmetálig bármi benne van a pakliban, bár a fiúról készült friss fotókon látható fizimiskája alapján mi az emo stílusra tippelnénk. Sajtószóvivője szintén nem mondott semmit arról, hogy a fiú milyen zenei műfajban mutatja majd meg a tehetségét, azt viszont elárulta, hogy Benjamin tipikus tinédzser, aki délnél előbb nem szeret kimászni az ágyból.

www.elvis-postcards.com

A fiú egyébként már megkezdte első lemezének munkálatait, igaz, aktuálisan épp szünetet tart. Ha minden a tervek szerint halad, akkor jövő tavasszal jelenhet meg az első hanghordozója.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés