free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk őszbúcsúztató szerelésben

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, ősz, utcánláttuk 34 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A múlt héten még könnyedén flangáltunk pucér lábbal, kisszoknyában – 28 fokban nem nehéz. Igen, ez az utolsó könnyed szerelés az idén, ez már biztos. A halványlila páros színben nagyon egyben van, a farmerdzsekit meg azért szerettük, mert bár tompít az elegancián, de egyszersmind kényelmes hétköznapi szereléssé varázsolja a ruha plusz magas sarkú kettőst. Viszlát jó idő, jövő tavasszal innen folytatjuk.Nekünk ez a rövid ujjú maxiruha nagyanyánk otthonkáját idézi. Szerintünk a fazon, a mintázat és a színvilág is öregít – fekete táskával és ezüstszínű vietnámival meg pláne nem segítettünk a problémán. Azt persze minden további nélkül aláírjuk, hogy kényelmes, könnyű viselet lehet, de talán ennél előnyösebb ruhákban sem kell lemondani a komfortról. Sebaj, jó fél év lesz úgyis, mire hasonlókba bújhatunk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés