free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A divatszakma szívtelen

Borsa         Címkék: állatvédelem, bőr, divat, stellamccartney, szőrme 19 hozzászólás

Stella McCartney megdöbbentőnek tartja, hogy a divatszakmában még mindig használnak állati bőrt és szőrmét. Úgy véli, ez a szívtelenség biztos jele.

Stella McCartney szerint a divatszakmában tevékenykedő emberek szívtelenek. A brit tervezőnő - aki vegetáriánus és elszánt állatvédő - ezt a következtetést abból vonta le, hogy rengeteg kollekcióban használnak állati bőrt és szőrmét. Stella szerint ez azért megdöbbentő, mert a divatnak elvileg a változásról kellene szólnia, ehhez képest azonban még itt tart. "Csak arra tudok gondolni, hogy őket ez nem érdekli úgy, mint a más iparágakban dolgozókat. Tehát igen, azt gondolom, hogy az emberek a divatiparban eléggé szívtelenek" - mondta.

http://images1.fanpop.com

"Napjainkban nincs mentség az állati szőrme használatára. A gidákat élve dobják forró vízbe. A rókákat anális áramütéssel végzik ki. Ha ez nem szívtelenség, akkor mi?" - hívta fel a figyelmet az állatokat érő szörnyűségekre a tervezőnő. "A legfőbb dolog, amit tennem kell, hogy ígéretes, tökéletesen szép, kívánatos tárgyakat alkossak a vevőimnek. Ha elérem, hogy ne vedd észre, hogy az adott holmi történetesen biológiailag lebomló műbőrből van, hogy nem öltek meg érte teheneket, kecskéket vagy meg nem született bárányokat, akkor a munkámat végzem."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés