free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az igazi vadnyugat Óbuda szívében (x)

Borsa         Címkék: csizma, divat, ruha, western, wildwestsore 6 hozzászólás

A western stílus soha nem megy ki a divatból, gondoljunk csak a kockás ingekre vagy a 'veszkó' csizmákra, éppen ezért erre az irányzatra épít a Wilde West Store.

A western hazánkban egyet jelent a cowboyokkal és a "veszkó" csizmákkal, mégis ez a 200 éves gyökerekkel rendelkező stílus több ennél: egy valódi, hamisítatlan életérzés. Természetesen nem kell egyből a fejünkbe csapni a kalapokat és elindulni egy rodeó pálya felé, hogy igazán autentikusak legyünk, hiszen már öltözékünkkel is képviselhetjük ezt az irányzatot. Az olyannyira jellegzetes motívumok sok más stílusba is belekeveredtek, köztük a motorosoknak is védjegyükké váltak, elég csak a csizmákra és a rojtos bőrmellényekre gondolni.


Nézd meg a Wilde West Store kínálatát!

Aki azonban mégsem akar western hőssé avanzsálni ruházata miatt, annak ajánljuk, hogy csak egy-két kiegészítőt újítson be magának, elég egy ing, egy kalap vagy egy csizma, és egyből más az összkép. A lányok se féljenek kipróbálni, hiszen biztosan találnak maguknak való, igazi csajos darabokat is, szép övcsatokat, kendőket vagy virághímzéses felsőket. Például a cowboy csizma egy rövid farmerszoknyával és a hozzá illő inggel igen stílusos viselet a mindennapokban.Mivel eredetileg a marhapásztorok és a földművesek öltözékeik voltak a western stílusú ruhákként aposztrofált darabok, ezért természetesen nagyon szívósnak és tartósnak kellett lenniük. A mai világban szintén első számú kritérium a minőség, így ezek a termékek most is igazán időtállóak, hiszen minőségi alapanyagokból, hosszú évtizedek tapasztalatával készülnek. Most csak a csizmákat említve, a valódi bőrből készült lábbeliket kézzel, dupla szegéllyel varrják, és lépéspuhító parafa betétet tartalmaz a talpuk - hogy csak néhány ismérvről beszéljünk. Az egyik ilyen csizmákat gyártó cég, az 1913 óta működő spanyol Sendra termékeit is megtalálhatjuk az üzletben, 90 év tapasztalatát pedig nem lehet megkérdőjelezni. Termékeik között találhatunk például valódi kígyóbőrből készült csizmákat és hozzá tartozó öveket is. A farmerkínálat is nagy neveket tartalmaz, a Wrangler és a Levi's is köztük van, ezek a márkák és a fent említett tulajdonságok pedig garantálják, hogy nem csak tartósak, hanem kényelmes is viseletük.A Wilde West Store széles kínálata nem csak cowboy cuccokat tartalmaz, hanem rodeó ingeket, motoros csizmákat és színes indián népművészeti kellékeket is, melyeket hagyományos motívumokkal díszítenek, amik napjainkban is megállják helyüket. Nemcsak ruhákat, hanem egyéb lakberendezési és használati tárgyakat is lehet kapni - így találunk poháralátéteket, könyvtámaszokat és tollakat is, minden olyan kiegészítőt, amiből süt a vadnyugati életérzés. Termékeiket megvásárolhatod Óbudán, a Szőlő utca 84-ben, a 13. kerületben, a Pannónia utca 13. alatti Vénkovboj üzletben, illetve a novemberben nyíló Bartók Béla úti boltban, Budán. Vidéken pedig megtalálhatod Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Győrben és Szegeden az itt látható darabokat. Bővebb információt itt találhatsz róluk:www.wildwest.hu.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés